niedziela, 11 września 2011

17.

pełnoziarniste waniliowe naleśniki z serkiem gruszkowym i gruszką, suszone wiśnie
whole wheat  vanilla crepes with pear cream cheese & pear, dried cherries


jeden prawie się przypalił, ale wciąż smakował dobrze. :D
one of them almost burned out, but it still tasted good :D

14 komentarzy:

  1. a ja bardzo lubię takie lekko przypalone, fajnie chrupią :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię takie chrupkie. Pyszne musiałby być z tą gruszką :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Mi również dzisiaj jeden placuszek śniadaniowy się przypiekł. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pychota, czy przypalone, czy też nie :) Naleśniki to w końcu naleśniki!

    OdpowiedzUsuń
  5. Skąd taki serek gruszkowy? Taki zwykły homogenizowany ? :-) pychotka

    OdpowiedzUsuń
  6. Naleśniki rządzą! Nie mówi się, że się prawie przypalił, tylko że się dobrze przyrumienił, to zupełnie inaczej brzmi :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Pierwszy raz widzę suszone wiśnie :)
    A tam, mi smakują nawet te całkiem spalone... :DD

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam naleśniczki... z każdym farszem ^^

    OdpowiedzUsuń
  9. Pyszności! A takie mocno przypieczone są najlepsze. Ja zawsze specjalnie daję je na duży ogień, żeby były solidnie przyrumienione, takie najbardziej mi smakują. :D

    OdpowiedzUsuń
  10. O, suszonych wiśni jeszcze nie widziałam :) u mnie też naleśniki :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Oj tam oj tam, wcale nie jest przypalony. Na waniliowe naleśniki z serkiem gruszkowym bym się chętnie skusiła. Tylko za suszonymi wiśniami nie przepadam, są dla mnie za kwaśne :P.

    OdpowiedzUsuń
  12. co do serka - to jest naturalny z łyżeczką dżemu gruszkowego. uważam , że tak zdrowiej. rzadko kupuję gotowe serki. takie są smaczniejsze i nie mają tyle cukru niepotrzebnego ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Takie chrupiące są najlepsze;) z gruszką pewnie pyszne!

    OdpowiedzUsuń