niedziela, 6 listopada 2011

34.

owsiane goździkowo-cynamonowe naleśniki z jogurtem greckim, dżemem śliwkowym, śliwkami i wiórkami kokosowymi.
oat clove-cinnamon crepes with greek yoghurt, plum jam, plums & dessicated coconut.

6 komentarzy:

  1. Goździkowe? Takich jeszcze nie próbowałam. ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Miałam dziś rano ochotę na naleśniki, ale rano byłam zbyt leniwa;). Pysznie:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Mam uczulenie na goździki, ale resztę biorę :D

    OdpowiedzUsuń
  4. kombinujesz z naleśniorami, kombinujesz. ;D
    Pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ciekawa kombinacja. A ja nawet nie wiem jak goździki smakują. ;P

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam z korzennymi przyprawami! Świetnie się prezentują :)

    OdpowiedzUsuń