niedziela, 18 grudnia 2011

51.

orkiszowe serniczki z patelni z rodzynkami & polewą piernikowo-bananową.
spelt cheesecake pancakes with raisins & gingerbread-banana topping.


trochę się spiekły, ale na smaku nie straciły ^^

12 komentarzy:

  1. Uwielbiam te serniczki. :) Ta polewa też do mnie przemawia.

    OdpowiedzUsuń
  2. Widzę, że skusiłam :) Uwielbiam.

    OdpowiedzUsuń
  3. A nie lepiej użyć troszkę oliwy, zamiast przypalać i jeść węgiel? Tłuszcz w rozsądnych ilościach nie zabija:)

    OdpowiedzUsuń
  4. U mnie też placki zwykle się spiekają, mam patelnię o dość cienknim dnie. Ale smak się liczy :)

    OdpowiedzUsuń
  5. drogi anonimowy, ależ one były na oliwie. mimo wszystko patelnię zbytnio nagrzałam ^^ xd
    ale wcale jak węgiel nie smakowały. miały normalny sernikowy smak jak być powinno.

    OdpowiedzUsuń
  6. Chciałabym mąkę orkiszową ^^

    OdpowiedzUsuń
  7. mniami mniam :D zapewne były mega pyszne!! zaparaszam też do mnie :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Muszę w końcu wypróbować te serniczki:-)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mniam! Uwielbiam wszystko co twarogowe, więc biorę. :3

    OdpowiedzUsuń